Over ons

Kate Schaffer

Ik ben in 1985 begonnen aan mijn loopbaan in de zorg. Eerst als Verpleegkundige in het ziekenhuis en na de geboorte van mijn dochter in de Ouderenzorg. Tijdens mijn opleiding Geriatrie werd mij duidelijk dat mijn passie ligt bij mensen met Dementie. Vervolgens heb ik gewerkt als casemanager Dementie. De plannen om zelf een kleinschalige instelling op te bouwen voor mensen met geheugen problemen heb ik al heel lang en ik ben heel blij dat ik dit heb kunnen realiseren. Ik ben van mening dat in een kleine organisatie veel gedaan kan worden voor deze mensen en hun naasten. Ik streef ernaar goede zorg, afgestemd op de persoon, te bieden. Ik wil mensen, die getroffen zijn door deze ingrijpende ziekte, een fijne en veilige omgeving bieden en tegelijkertijd hun naasten verlichten.

Vera Kaandorp

Mijn naam is Vera Kaandorp. Ik ben een verzorgende en activiteitenbegeleidster met 30 jaar ervaring in diverse zorginstellingen en afdelingen. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest op een groepsverzorging voor mensen met dementie en geheugenproblemen. Ik heb me de afgelopen 10 jaar op dit gebied gespecialiseerd en heb hierin mijn passie gevonden.
Door de grote en snelle veranderingen in de zorg, waardoor men langer in eigen huis blijft wonen, heb ik mijn blik gericht op de kleinschalige opvang en begeleiding van mensen met dementie en hun naasten. Ik heb Kate leren kennen in een zorginstelling waar ik werkte en vervolgens ben ik in januari 2015 bij de Beukennoot komen werken. Ik vind de Beukennoot een prachtig initiatief en de visie past goed bij mijn manier van werken. Het bewegen en buiten zijn is een belangrijk onderdeel van de dag activiteiten. De afgelopen 2 jaar heb ik kunnen ervaren hoe bijzonder en hoeveel voldoening het geeft om ouderen op deze manier zorg en begeleiding te bieden.

Priscilla van Leuven

Ik ben Priscilla van Leuven. Ik ben sinds 2012 werkzaam als Medewerker Maatschappelijke Zorg in een zorginstelling op huiskamers voor mensen met dementie. Sinds mei 2018 ben ik bij de Beukennoot gaan werken voor een aantal uren in de week. Mijn hart gaat uit naar deze mensen met dementie om ze een zinvol dagbesteding te kunnen bieden. De persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Het inspelen op de behoeften van de cliƫnt is belangrijk en bij een ieder is dat heel anders, wat dit werk zo bijzonder maakt. De Beukennoot is een prachtig initiatief om mensen met een dementie een warme, fijne en goede zorg te kunnen bieden.