M van Not heeft geschreven op 29 juli 2019 om 20:28:

Van heel dichtbij hebben wij als dochters meegemaakt hoe bijzonder, liefdevol en met humor de mensen van de Beukennoot onze dementerende vader tijdens het laatste zo moeilijke jaar van zijn ziekte en leven hebben begeleid.
Op de duofiets door de duinen, naar de golfbaan; een lekker taartje onderweg met een kop koffie met veel (te veel) suiker en melk. Maar ook nog echte gesprekken aangaan en hem in z’n waarde laten. Je zag hem opklaren zodra jullie er waren-bijzonder!
Betrouwbaar, deskundig en met liefde & passie doen jullie je werk.
Wat een verschil met al die andere (zogenaamde) hulpverleners waar je mee te maken krijgt tijdens zo’n traject….
Kate en Vera: heel veel dank voor alle goede zorgen!
Ik hoop dat er nog heel veel mensen met deze nare ziekte de mogelijkheid krijgen om door jullie begeleid te worden.
Mede namens mijn zus Elmy,
Milena M van Not