Erwin Dijkhuizen heeft geschreven op 14 oktober 2015 om 09:08:

De Beukennoot
Om de twee weken gaat mijn moeder Ans Dijkhuizen, 85 jaar , met heel veel plezier naar de Beukennoot. In de avond belt zij mij dan op en zegt weet je waar ik ben geweest ? bij Kate in de Beukennoot, het was weer zo gezellig. De aandacht en het begrip van Kate is heel bijzonder.
Voor mijn moeder is het samenzijn met andere mensen in een warme en gezellige omgeving heel plezierig. Samen zingen, spelletje doen en lekker praten met een kopje thee . Zij voelt zich daar helemaal op haar gemak. Laatst zijn ze op bezoek geweest bij een Molen in Akersloot. Ik hoop dat naast mijn moeder nog veel mensen gebruik kunnen maken van de warmte van de Beukennoot.
Voor mijn moeder een schot in de Roos. Ik wens Kate heel veel succes met de Beukennoot.
Erwin Dijkhuizen