De Beukennoot

Dit bericht is geplaatst op 29 juli 2019

De Beukennoot opende in juli 2018 haar deuren in Bergen aan de prachtige locatie op de Doorntjes. Inmiddels is een jaar verstreken, een jaar waarin wij veel mensen met geheugenklachten een stukje kwaliteit van leven hebben kunnen geven. Vele wandelingen in het bos, fietstochten naar de zee en door het dorp of een rondje golf. Op een terrasje genieten van een kop koffie of een pannenkoek. Goeie gesprekken voeren en samen met mensen zoeken naar hoe het vroeger was. Zoeken naar oplossingen en overnemen wat niet meer lukt maar niet betuttelen.
Prachtig om te kunnen constateren dat de zorg die wij bieden maakt dat mensen met geheugenproblemen langer in hun eigen huis en omgeving kunnen blijven. Er zijn voorbeelden van mensen die zelfs vooruitgaan door onze zorg op maat, wij zijn daar trots op. Inmiddels voelen wij ons goed geworteld op deze mooie plek.