Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.245.48 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Frederika Hartog Frederika Hartog heeft geschreven op 2 maart 2020 om 21:03:
Als vrijwilliger heb ik anderhalf jaar mogen meewerken in de Beukennoot . Wat een liefdevolle zorg voor mensen met een geheugen probleem. Ik heb dan ook mogen ervaren dat hier echt zorg op MAATWERK is. En de liefdevolle mensen die hier werken onderleiding van Kate. Ik kan dit prachtige huis dan ook voor iedereen aanraden. Lieve Dames en Cliënten heel veel dank dat ik bij jullie mocht zijn .
M van Not M van Not heeft geschreven op 29 juli 2019 om 20:28:
Van heel dichtbij hebben wij als dochters meegemaakt hoe bijzonder, liefdevol en met humor de mensen van de Beukennoot onze dementerende vader tijdens het laatste zo moeilijke jaar van zijn ziekte en leven hebben begeleid.
Op de duofiets door de duinen, naar de golfbaan; een lekker taartje onderweg met een kop koffie met veel (te veel) suiker en melk. Maar ook nog echte gesprekken aangaan en hem in z’n waarde laten. Je zag hem opklaren zodra jullie er waren-bijzonder!
Betrouwbaar, deskundig en met liefde & passie doen jullie je werk.
Wat een verschil met al die andere (zogenaamde) hulpverleners waar je mee te maken krijgt tijdens zo’n traject....
Kate en Vera: heel veel dank voor alle goede zorgen!

Ik hoop dat er nog heel veel mensen met deze nare ziekte de mogelijkheid krijgen om door jullie begeleid te worden.

Mede namens mijn zus Elmy,

Milena M van Not
Karen Beke-Min Karen Beke-Min heeft geschreven op 1 februari 2019 om 15:57:
Zo blij met de persoonlijke professionele aandacht van alle begeleiders. Mijn moeder komt sinds een half jaar bij de Beukennoot. Langzaam opgebouwd van een paar keer thuis kennis maken tot nu 4x per week. Vooral de mogelijkheid om meermalen per week op de duofiets een rondje dorp te gaan in combinatie met een bezoekje aan mijn zus of een kopje koffie met lekkers in het dorp is een schot in de roos. Door het meer bewegen is er duidelijke vooruitgang in lichamelijke en geestelijke conditie te zien. Mede door hun goede zorgen op maat kan mijn moeder thuis blijven wonen en het ontzorgt mij dusdanig dat ik het heb aangedurfd om weer te gaan werken.
R. van Rijn-Rozeman R. van Rijn-Rozeman heeft geschreven op 20 januari 2019 om 16:35:
Plezier brengen waar het ziekteproces zo verdrietig kan zijn! Het is de drive van de mensen die werken met de dementerenden. ’n Cliënt stimuleren om achter de piano te gaan zitten en een grote glimlach zien verschijnen, samen een tochtje op de duofiets maken, de wind door je haren of over je kale bol, hoe fijn kan dat zijn! Gezellig koffie of thee drinken met een spelletje of liedje. De kamer samen versieren en daardoor duidelijk maken dat Sinterklaas in beeld is of de warme Kersttijd weer aanbreekt. Kleinere en grotere activiteiten………. het kan allemaal bij de Beukennoot. Gespecialiseerde krachten geven graag hun inzet voor de kwetsbaren onder ons. Als familielid heb ik die warmte ook ervaren, thuis bij mijn lieve familielid . Niet iedereen wil zo maar mee naar de Beukennoot. Dat wordt langzaam opgebouwd tot de tijd er rijp voor is. Ik gun al onze medemensen de vakkundigheid, warmte en liefde die zij geboden hebben. DANK DAARVOOR !!!!
erwin dijkhuizen erwin dijkhuizen heeft geschreven op 14 oktober 2015 om 09:08:
De Beukennoot

Om de twee weken gaat mijn moeder Ans Dijkhuizen, 85 jaar , met heel veel plezier naar de Beukennoot. In de avond belt zij mij dan op en zegt weet je waar ik ben geweest ? bij Kate in de Beukennoot, het was weer zo gezellig. De aandacht en het begrip van Kate is heel bijzonder.
Voor mijn moeder is het samenzijn met andere mensen in een warme en gezellige omgeving heel plezierig. Samen zingen, spelletje doen en lekker praten met een kopje thee . Zij voelt zich daar helemaal op haar gemak. Laatst zijn ze op bezoek geweest bij een Molen in Akersloot. Ik hoop dat naast mijn moeder nog veel mensen gebruik kunnen maken van de warmte van de Beukennoot.
Voor mijn moeder een schot in de Roos. Ik wens Kate heel veel succes met de Beukennoot.

Erwin Dijkhuizen